Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Järjestelmäkamera


Lähes kaikki blogini kuvat on otettu järkkärillä, jota todellakaan en osaa käyttää. Otan valokuvat aina käyttäen automaatti-moodia ja lopputulos on kyllä senmukainen.


Hyvän blogin salaisuus (tai ei kai se edes ole salaisuus?) on mielestäni hyvissä kuvissa. Itseäni miellyttää eniten blogit, joissa on hyvä kuvia. Aina en jaksa edes lukea tekstejä, selailen vain kuvat. Tai no, nyt viime viikkojen aikana en ole ehtinyt selailemaan edes kuvia.
 

Omassa blogissani ärsyttää kaikkein eniten huonolaatuiset kuvat. Tähän mennessä en ole jaksanut alkaa panostaa siihen, että opettelisin ottamaan hyviä kuvia kamerallani. Tilapäisen pelastuksen toi kännykän kamera, joka on selkeästi suunnattu idiooteille, koska sillä sain edes hieman parempia kuvia panostamatta mitenkään.
 

Tätä blogia tehdessäni olen lähinnä ottanut asenteeksi kirjoittaa päiväkirjaa itselleni. Tietysti positiivista on, jos tänne eksyy joku lukija tai kommentoija. Tästä päivästä eteenpäin alan panostaa myös kuvien laatuun, koska eilen jaksoin ottaa mieheltäni vastaan pikaisen kamerankäyttösession ja mielestäni sain sen jälkeen muutaman hieman paremman kuvan. Harjoittelu jatkukoon..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti