Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 18. helmikuuta 2013

Uusia verhoja

Influenssa kaatoi koko meidän perheen sänkyyn, sohville ja patjoille viikonvaihteen aikana, enkä ole jaksanut suunnitelmista huolimatta tehdä oikein mitään. Tänään innostuin kuitenkin kuvaamaan uusia verhoja, joita innostuinkin tekemään lähes joka huoneeseen.

Pikkuisten huoneen verhot näyttävät tältä

Innostuin duunaamaan itse valelaskos-verhot, koska "sehän on niin helppoa, ei tässä mitään ompelijoita tarvita!". Ensimmäiset ja viimeiset valelaskosverhot ainakin toistaiseksi, sen verran tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaa hommaa. Itsehän haluaisin skipata sen työlään tekovaiheen ja nauttia valmiista aikaansaannoksista, mutta en halua kuitenkaan ostaa mitään valmista. Näihin tekeleisiin olen kuitenkin ihan tyytyväinen ja sopivat pikkuisten huoneeseen ihan hyvin. Varsinkin kun siinä vastikään tuunaamassa kirjahyllyssä on samaa kuosia. Nämä verhot oli tarkoitettu alunperin keittiöön, mutta koska värisävy oli vähän liian räikeä, sopivat nämä lastenhuoneeseen paremmin. Pilkullinen kangas on ostettu Eurokankaasta.


Aikuisten makuuhuoneen verhotkin ovat laskosverhot, mutta vähän eri mekanismilla. Tässä on kesäauringon varalta ommeltu ruusukangas ja musta pellavakangas yhteen, jotta kesäaamuisin huoneen saa tarvittaessa mahdollisimman pimeäksi. Musta myös mielestäni ryhdittää verhoa kivasti. Nuo ripustusnauhat tuli laitettua tuohon paremman puutteessa, joten ne lähtevät jossain kohtaa vaihtoon, kun keksin paremmat.. Ruusukangas on hankittu Ikean tarjouslaarista.


Keittiön verhot ihanaa tähti-kangasta, joka ei tosin sovi tapettiin ja ihastuttavaan mäntypaneelikattoon yhtään. Kokonaisuutena istuu toki ihan hyvin ja tässä olenkin pitänyt silmällä tulevaa keittiöremonttia, jonka myötä keittiön värisävyt ja tyyli menevät ihan uusiksi. Näitä verhoja lukuunottamatta. Kangas on muuten tilattu ihanasta nettikaupasta http://kauppa.ompelunihanuus.fi/. Ystävällinen ja joustava palvelu, suosittelen.

Vaikka vielä vuoteenomana ollaankin, niin ihan kuin olisi jo kevättä ilmassa?
Tulppaaneista sen näkee.. Ihanaa viikkoa kaikille! Enää neljä yötä, kun lähdetään Herkun kanssa etelän lämpöön. Pikaista paranemista siis meille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti