Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 4. helmikuuta 2013

Kirjahyllyn tuunausta

On siis kevät, koska jotenkin aikaansaamaton olo on iskenyt. Täällä kotona on kesken monta erilaista projektia, joista mikään ei tunnu valmistuvan ja kaikki keskeneräinen taas lisää ahdistusta. Ahdistuksen hoitamiseksi taas vastaavasti tulee aloitettua yhä uusia projekteja, jotka eivät nekään valmistu ja siis oravanpyörä on valmis.

No, yhden projektin olen saanut kuitenkin valmiiksi ja se lähti tästä

Muutettuamme Herkun kanssa yhteen silloin joskus, oli Herkulla muutamia aivan uskomattoman rumia huonekaluja (itsellänihän oli siis ainoastaan todella kauniita mööbeleitä). Suurin osa niistä on edelleen tallella ja ne lymyilevät jossain kotimme nurkissa piilotettuna, koska jotenkin olisi haaskausta viedä hyvää tavaraa kaatopaikallekaan. Olen suunnitellut niiden myymistäkin, mutta en vaan yksinkertaisesti kehtaa edes myydä niitä. Tuo yllänäkyvä koivunvärinen lastulevuhirvitys joutui tuunausinspiraationi kohteeksi ja muuttumisleikin jälkeen siitä tule tällainen

Päällä on 3-4 kerrosta maalia, jonka jälkeen taustalevyt eivät edelleenkään näyttäneet hyviltä. Sain idean päällystää taustalevyt jämäkankailla ja lopputulos on ihan ok.

Ja tyypillisesti remonttihan polkee jälleen paikallaan (vai onko se tehnytkään koskaan mitään muuta). Löysimme nimittäin suunnittelijan, joka on suostunut piirtämään talon laajennusosan, jee! Ja koska meillä on ehkäpä noin miljoona vaihtoehtoa miten talon laajennusta lähdetään toteuttamaan, niin nyt tuntuisi tyhmältä tehdä mitään, jos kaikki menisi uusiksi kuitenkin. Plääh.. Haluan uuden talon..ison..Ja sitten kyllä myös viikkosiivoojan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti