Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 15. toukokuuta 2014

Diy ovistoppari

Ilmojen lämmetessä meillä ainakin ravataan sisään ja ulos monta kertaa päivässä sekä etu- että takaovien kautta. Olen kaivannut takaovellemme ovistopparia jo pidemmän aikaa ja tänään tavoitin sopivan motivaation sen tekemiseen.

Tästä lähdettiin:


Lapioin muovipussiin kivituhkaa. Tähän tarkoitukseen kävisi myös esimerkiksi hiekka, sora, kissanhiekka (?), ehkä joka makarooni/ riisi, suola yms. Meillä sattui olemaan kivituhkaa pienoinen kasa, joten käytin sitä. Muovipussi ehti mennä täyttövaiheessa rikkikin, joten laitoin lopulta kivituhkat kahden muovipussin sisään.

Ostin muutama vuosi sitten huuto.netistä kankaisen muovipussitelineen, jonka totesin käytössä kuitenkin äärimmäisen turhaksi kapistukseksi. Kangaspussi on keittiöremontista asti odotellut parempaa käyttötarkoitusta ja sopikin ovistoppariksi oikein hyvin. Eli kun muovipussi oli täynnä painavaa ainesta, laitoin sen vielä toisen muovipussin sisään ja lopulta ängin kangaspussin sisään.



Valmis! Ja hyvin pysyy ovi auki. Jos ei kotoa satu löytymään valmiina tähän tarkoitukseen sopivaa kangaspussia, niin ovistopparin voi helposti tuunata pienestä kangaskassista tai ommella vaikkapa juuttikankaasta.

Loppuilta tullaankin ahkeroimaan terassin ja puutarhan kimpussa, jos vaikka siinä jotenkin myötävaikuttaisin synnytyksen käynnistymiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti