Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 13. toukokuuta 2014

Eteistä..

Jälleen ohi taittuvan talven aikana totesin, että pienessä talossamme on yksi hyvä puoli ylitse muiden ja se on se suuri eteinen. Meillähän ei ole kodinhoitohuonetta lainkaan, joten lattialämmitetty eteinen on ihan in ja must monilapsisessa perheessä. Talvella lattialle voi huoletta jättää ulkovaatteet ja kengät kuivumaan.

Eteinen ei kuitenkaan ole kaikkine ulkovaatteineen ja kenkineen ainakaan talvisin mitenkään kuvattavassa kunnossa. Meillä on tapana pitää eteisessä "käsillä" ainoastaan ne arkivaatteet ja -kengät, joita milloinkin käytetään, mutta kuusihenkisessä perheessä sekin tarkoittaa aika suurta vaatemäärää näkyvillä.

Kevään vaihtuessa hiljalleen (tosi hiljalleen) kesään, onkin ihanaa karsia eteisestäkin kaikki turha, paksu vaate pois ja tehdä sisääntulotilastakin viihtyisä. Jo vauvan syntymänkin vauhdittamiseksi olen siivoillut nurkkia oikein urakalla ja tänään oli tosiaan tuon eteisen vuoro.







Eteinenhän oli jostain syystä ensimmäisiä remonttikohteitamme. Tuolloin ei kylläkään tehty muuta kuin maalattiin ihanat, mäntyiset puolipaneelit kiiltävänvalkoisiksi ja lisäeristettiin katto. Noilla muutamilla pikakonsteilla eteisen ilme kuitenkin muuttui totaalisesti. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus paneutua eteiseen tarkemmin ja kenties laajentaa/ yhdistää sitä viereisen varaston kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti