Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Mukin tuunausta

Tässä esittelen turhaakin turhemman tuunauksen, mutta tuunauksen kuitenkin. Jostain meille on joskus päätynyt tällainen Ikean korvaton muki, joka on toimittanut työpöydällä kynätelineen virkaa


 Sittemmin muki päätyi varastoon kaiken muun turhan roinan mukana. Kerran satuin itsekin varastossa hengailemaan, kun silmiini osui tuo muki ja avattu pakkaus saneeraustasoitetta keittiöremontin jäljiltä.

Olin suunnitellut muutaman kukkaruukun tuunaamista sementillä ja tässä kohtaa aukeni mahdollisuus kokeilla kyseistä tuunausta pienemmässä mittakaavassa. Tasoitetta levittäessä mukn pintaa olin vielä hieman epäileväinen ja pelkäsin, että tasoite kuivuttuaan rapisee ja pöllyää pois mukin pinnasta jättäen jälkeensä kauhean sotkun.

Olin onneksi väärässä. Ainakin sen rapisemisen suhteen. Ulkonäöstä voidaan olla montaa mieltä, mutta ainakin toistaiseksi Ikea-muki pääsi jälleen työpöydälle kynätelineeksi. Itse asiassa suunnittelin koko keittiön välitilan käsittelemistä samannäköiseksi, mutta toistaiseksi en aio sitä toteuttaa ainakaan saneeraustasoitteelle.



Astianpesukoneeseen tätä mukia tuskin kannattaa laittaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti