Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 31. joulukuuta 2012

pikku-WC

Taisin joskus taannoin luvata kuvia valmiista vessaremontistamme ennen vuodenvaihdetta. No aika tiukille meni lupauksen pitämisen kanssa, mutta nyt niitä kuvia tulee. Tosin remontti ei kylläkään ole ihan valmis vielä, sillä suunnitelmamme muuttui. Varmaan kaikki vanhan talon remontoijat tietävät sen tunteen, kun on suunnitellut jonkin tilan remontin ja sitten vain tulee parempi idea. Näin kävi tässä WC-remontissakin. Kun loppu alkoi häämöttää, tajusin, että itse asiassa WC sijaitsee ihan vähän väärässä paikassa. Kylpyhuone-sauna-remontin yhteydessä sen paikkaa voisi kätevästi vähän siirtää, niin koko kylpyosaston pohjaratkaisu olisi paljon järkevämpi. No tässä kuitenkin vähän kuvia tähän astisista aikaansaannoksistamme

Ennen kuva eteisestä vessaan. Lähtötilanne on jotain aivan hirveää. Tässä muuten vähän kuvaa myös vanhasta eteisestämme

Jälkeen kuva. Mikä on muuttunut? No ei juuri mikään paitsi tapetti, putket ja WC-pönttö. Kaakelit oli tarkoitus maalata kaakelimaalilla valkoisiksi, mutta sitten luovuimme siitäkin ideasta, kun se kuitenkin olisi ollut turhaa työtä.
Ennen

Ennen


Ennen
Jälkeen. Vanha allas, uusi peilikaappi. Onhan sekin jo jotain?

Jälkeen ja ihanat uudet putket vedettynä keskellä seinää, I love it!

Naulakko, josta pidän. Herkku ei suostunut kiinnittämään sitä mihinkään muualla kuin vessan seinään..

Katto oli vanhastaan mäntypaneelikatto, mutta maalattiin se valkoiseksi. Tässä kuvassa sitä ei ehkä huomaa, mutta oikeasti katto pitäisi maalata vielä kerran.

Kaunis kannu ja kenollaan oleva kukka

Ja vielä naulakko

Ja kerran vielä.
Tästä pikku-WC:stä tuli muuten remontin valmistuttua poikien vessa. Toista vessaamme (joka on luonnollisesti isompi ja parempi) käyttää ainoastaan minä ja tyttö. Poikkeuksellisesti tosin vielä Vikakin saa käyttää tyttöjen vessaa niin kauan, kun tekee tarpeensa pottaan. Potta ei mahdu tuohon pikkuvessaan.

Nyt valmistautumista uutta vuotta varten..

1 kommentti: