Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 29. joulukuuta 2012

Sisustusideoita..

Miniloma ohi, mutta sisustusideat jäi. Olohuoneemme lattia on tällä hetkellä varmaan maailman huonokuntoisin koivuparketti. Ajatuksissani on tällä hetkellä hio lattia (jos se enää mahdollista) ja maalata Betoluxilla kiiltävän valkoiseksi. Helppo homma! Vaatisi vaan, että vuokraisimme hiomakoneen, suojaisimme/ eristäisimme olohuoneen, ettei pöly pääse leviämään koko taloon, heittäisimme lapset evakkoon (eli minne?), hoitaisimme hermot kuntoon (kännissä tuskin hiominen sujuu). Eli siis toisin sanoen tuo vaihtoehto kuulostaa työläämmältä, mutta toisaalta lopputulos olisi juuri sitä mitä haluaisin. Toinen vaihtoehto olisi laittaa päälle uusi laminaatti ja sama lattia jatkuisi ainakin olohuoneessa, eteisessä, keittiössä ja aikuisten makuuhuoneessa. Kiinnostavimmat laminaattivaihtoehdot ovat tässä:




 Tässä nämä ovat muuten sattumalta suosikkijärjestyksessäkin eli tuo ylin on tällä hetkellä suosikkini. Periaatteessa keskimmäinen voisi tulla kyseeseen myöskin, mutta se on jotenkin laminaatiksi teennäinen. Ja alin on ehkä vaan vähän tylsä, mutta periaatteessa varteenotettava vaihtoehto kuitenkin.

Kamerastani on tällä hetkellä akku loppu, mutta koitan muistaa ottaa kuvia myös olohuoneeseen tulevista tapeteista, niin on helpompi miettiä myös lattian valintaa.

Lasitiilien hankkiminen ei ole tällä hetkellä ainakaan meillä ajankohtaista, mutta tässä kuitenkin kuva erilaisista vaihtoehdoista, ihania!



Niin ja sain idean myös olohuoneessamme olevasta takasta. Eli sehän on tällä hetkellä oksettavakasaripunatiilitakka, joka tullaan maalaamaan valkoiseksi, mutta mietin mitä tulisi takan takana olevaan hormiin. Siis maali oli mielessä tähän mennessä, mutta olisiko hormi samanvärinen kuin takka itse vai ehkä hieman tummempi, jolloin takka tulisi paremmin esiin. Ja tidii! Tässä vastaus


 Harmaata koristetiiltä takan hormiin. Vautsivau! Herkku ei innostunut, koska joutuu yleensä tekemään sen käytännön työn. Ja myönnän kyllä, että muuraaminen voi olla haastavaa, kun olosuhteet on aika ahtaat. Mutta jos tämä olisi helppoa, niin tätähän tekisi kuka vaan! Heh, en tainnut olla kovin uskottava.

Löysin muuten Tallinnasta myös juuri sellaisen tapetin, jota olen makuuhuoneeseemme metsästänyt


Harmikseni tätä oli enää vajaa rulla jäljellä ja olisin tarvinnut ainakin kaksi ehkä jopa kolme rullaa makuuhuoneen päätyseinää varten. 

No mutta nyt menen jatkamaan eteisen maalausurakkaa. Pakko muuten vielä mainita, että lyömättömän kotiinpaluufiiliksen takaa, kun lähtee matkoilta palatessa kotona odottaa maalin käry ja hujan hajan olevat paikat. Puolivalmis maalausurakka kruunaa arkeenpaluufiilikseen tuudittautumisen.. Vi ses!

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti