Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 21. joulukuuta 2012

Kirppislöytö

Olen fanaattinen kirppisten kiertelijä. Rahoitan kirppisostoni kirppismyynneilläni ja tälläkin hetkellä minulla on pöytä yhdellä paikallisella kirpputorilla. En viitsi paljastaa kyseisen kirppiksen nimeä, koska pöydässäni on myynnissä kaikki viime vuonna sukulaisilta joululahjaksi saamamme posliinikissat. "Joo tämä posliinikissa on ihan kiva, mutta kun meillä on näitä jo viisi!"

No, joka tapauksessa, eilen tein ehkä tähänastisen elämäni mielettömimmän löydön, kun ostin neljä kappaletta Villeroy&Bochin New Wave -sarjan lautasia hintaan 10e! Stockmannilla samat lautaset maksavat paljon enemmän. Ja juuri tätä sarjaa olen jo pidemmän aikaa halunnut juhlaastiastoksi. Tulee kyllä toistaiseksi aika pienet juhlat, kun lautasia on vaan neljä eli edes oma perhe ei mahdu syömään kerralla.

Yritin ikuistaa lautasista kuvia siltä varalta, että onnen huumassa pudottaisin ne lattialle, mutta en onnistunut saamaan edustavia kuvia pelkistä lautasista. Oli siis pakko rakentaa kokonainen kattaus vaatimattomuudessaan






Lapset seurasivat tätä kattausoperaatiota ihmeissään ja kyselivät kuka meille on tulossa kylään. "Ei kukaan! Ottakaaskin se einesmaksalaatikko ja tulkaa syömään!". :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti