Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vielä Tallinnan sisustusantia

Löysin kamerasta vielä muutaman kuvan tallinnalaisten sisustusliikkeiden annista, joka oli pakko taltioida. Esimerkiksi tämä pöytä oli aiva ihastuttava

 Työpöytä meillä jo on eteisessä. Makuuhuoneeseenkaan tämä ei käy, koska sen väritys on tumma ja huonekalut pääosin mustia. Mutta jos siis olisin valkoisen työpöydän tarpeessa, niin se olisi ehdottomasti tämä.

 Yllä näkyvä tuoli on ihan älyttömän upea. Sopisi aivan loistavasti eteiseen (jos olisi tilaa) tai makuuhuoneeseen (jos olisi tilaa) tai miksei vaikka olohuoneeseenkin. Meillä kotona ei ole vihreätä väriä missään, mutta jostain syystä tämä mielestäni istuisi muuhun sisustukseen aivan loistavasti.
 Tämä harmaa matto sopisi makuuhuoneeseemme väritykseltään ja materiaaliltaan täydellisesti. Se oli kuitenkin aivan vääränkokoinen, joten jäi ostamatta.
Ja tässä jälleen tuoli, joka sopisi täydellisesti makuuhuoneemme tyyliin ja väritykseen. Toisaalta, mitä tällaisella tuolilla tekee? En kaipaa makuuhuoneeseemme ryhdikästä istuinta, vaan makuuhuoneemme on ainoastaan sängyssä makoilua tai pukeutumista varten. Mutta eihän kaikkien kalusteiden hankkimisessa tietenkään tarvitse olla mitään järkeä. Yritän kuitenkin sisustamisessa muistaa käytännöllisyyden ja ekologisuuden eli ostan vain sellaisia huonekaluja, joita todella tarvitsen ja jotka kestävät..

Pää on jälleen uusista ideoista pyörällä. Eteisen seinän maalitkin ovat sopivasti kuivuneet, joten ehkä lähipäivinä päästään listoittamaan!!

-Riina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti