Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 12. tammikuuta 2013

Kanavan kunkku

 Käytiin Herkun kanssa pitkästä aikaa Vääksyssä, Kanavan kunkku -nimisessä ravintolassa syömässä. Se sijaitsee, heh, aivan Vääksyn kanavan kupeessa ja tarjoaa asiakkailleen mitä maistuvinta ruokaa hyvällä maulla sisustetussa tilassa. Tai no mitä ruuan laatuun tulee, niin kokemukseni perustuvat ainoastaan Garlic-burgeriin, koska tavoilleni uskollisena syön aina täsmälleen saman annoksen. Kanavan kunkku nousee näistä meidän "lähiravintoloista" kärkeen paitsi hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi, myös ravintolan yhteydessä toimivan sisustusliikkeen vuoksi. Siellä myydään muun muassa Riviera Maisonia! Ainoa tapa saada muuten myös Herkku mukaan sisustusostoksille. Tosin se nyt ei välttämättä aina ole edes tavoiteltavaa..(tiedättehän)

Kävin muuten nyt ensimmäistä kertaa Vääksyssä talvella ja täytyy kyllä sanoa, että tuokin pikkupaikka puhkeaa kukkaan (luonnollisesti) vasta kesällä. Kahden suuren järven maisemissa sijaitsevassa Vääksyssä on pieniä sisustuskauppoja, kirpputoreja ja vanhan tavaran liikkeitä kokoonsa nähden suhteellisen paljon. Mikäli asut lähistoöllä, niin ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.

Tässä kuitenkin hieman otteita Kanavan kunkun sisustusmyymälän tarjonnasta

Ihania koristenauhoja askarteluun tai tuunailuun tai vaikka mihin


 Meidän terassille sopisi nuo sinivalkoruudulliset tyynyt, tule jo kesä! Ja nuo isommat valkoiset teksti- tyynyt vaikka puutarhakeinuun



 Toisikohan postinkantaja päivän lehden ovelle, jos siinä olisi seinään kiinnitettynä postilaatikko? Se olisi kätevää. Ja saattaisi lisätä myös lehden tilaajien määrää, jos omakotiasujakin saisi lehden lähes eteiseen.

 Köyhäinhopeisiä valokuvakehyksiä ja samasta materiaalista purnukka, bling bling!




Nämä sopisivat niin hyvin meidän uuteen, tuunattuun pikku-WC:hen




 Aamukahvit terassilla, anyone?








 Vähän alkaa jo ahdistaa kaikki jouluun liittyvä, mutta toisaalta nyt saisi halvalla koristeita ensi jouluksi. Itse taidan kuitenkin skipata..

















 Vaihtamalla kaapinoviin uudet nupit saisi muuten ihan uudenlaista ilmettä vanhoihin kaappeihin. Tai miksei näitä voisi kiinnittää seinäänkin? Prinsessamekot näkyville.















 Ostosten teon ohessa maistuu Garlic-burger..


 ..rauhoittavassa ja kauniisti sisustetussa ravintolassa. Leppoisaa viikonloppua kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti