Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 25. tammikuuta 2013

Uudet sohvatyynyt

Viime päivinä on tullut taas vierailtua useasti jokakoti.fi -sivustolla, koska tekisi mieli ostaa muuttovalmis talo, jossa ei tarvitsisi edes ajatella remontoinnista. Kyllästyttää ainainen keskeneräisyys ja suunnittelu ja suunnitelmien muuttuminen ynnä muu. Rakentaminenkin on alkanut taas vaihteeksi kiinnostaa, vaikka siinä hommassa oltaisiin loppujen lopuksi ihan samassa pisteessä kuin nytkin. Tehtävää olisi, mutta aika ei riittäisi toteutukseen (tai raha).

No, ainoa asia mikä tässä mielentilassa piristää on joko siivous tai sisustus ja koska ensin mainittu ei kiinnosta tällä hetkellä yhtään, päätin panostaa jälkimmäiseen. Olen löytänyt useita uusia, ihania blogeja, joista sain lopulta idean muuttaa hieman olohuoneen ilmettä tuunaamalla sohvatyynyt. Tein kahteen sohvatyynyyn aplikointi-tekniikalla koemielessä tähtikuviot ja niistä tuli aika kivat.

Tässä sohva ennen..


 Sohvamme on ollut viime aikoina vahvasti lähtemisuhan alla, mutta koska se on minun ja Herkun ensimmäinen yhteinen ostos, on sillä tunnearvoa niin paljon, etten raaski luopua siitä. Virallinen syy on tietysti se, että siitä on vielä muutama osamaksuerä maksamatta, mutta tuo ensin mainittu syy on paljon kunniallisempi.

Sohvatyynyjen tuunaamisen jälkeen




Tähdet ovat hieman "eriparia", koska tein ne freehandina ilman mallia. Alunperin aikomuksena oli tehdä tähtikuviot kaikkiin tyynyihin, mutta se olisi voinut olla hieman liikaa. Sohvatyynyjä tuunaillessa innostuin pitkästä aikaa ompelusta muutenkin, joten työn alla on taas pari muutakin hommaa. Niistä kuvia myöhemmin.

"Uuden sohvan" kunniaksi hieman espanjalaista, puoli makeaa valkoviiniä ja valkosuklaa-kirsikka-rahkaa



Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti