Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 28. tammikuuta 2013

Helppoa tuunausta

Tutustuin viikonloppuna uuteen ystävääni dc-fixiin ja innostus uudesta ystävästä lähti vähän käsistä

Tuunasin pari laatikkoa ja jos mitään muuta visiota ei ole, niin tähdet toimii aina. Ajan hengen mukaisesti pidän tähdistä ihan oikeastikin, erityisesti sisustuksessa. Dc-fixiä on muuten älyttömän helppo käyttää ja todella kätevästi saa uutta ilmettä sillä aikaan. Katsokaapa meidän kylppärin rumaa laakaoveakin

Okei, on hieman yliampuva, varsinkin kun näkee 80-luvulla viimeksi remontoidun aivan kauhean kylpy- ja saunaosastomme. Tuolla ylemmässä kuvassa näkyy muuten juuttikankaasta tekeillä oleva DIY-sisustustaulu. Vanhaan ilmoitustauluun niitattuun juuttikankaaseen (niitit tosin loppuivat kesken) tehdään sabluunalla jokin kiva teksti ja valmis.

Dc-fixin ohella myös tämä juuttikangas touhu lähti vähän käsistä


Toka ja tyttö halusivat piirtää ja siinä seuraneitinä istuessani sain idean askarrellapaskarrella vanhoihin säilyketölkkeihin ja lasipurnukkaan juuttikankaasta päälliset. Naru näyttää tyhmältä, mutta oli pakko stabiloida jotenkin liimasta kuivumassa oleva kangas paikoilleen. Teksti on kirjoitettu kangastussilla, jonka käyttöä kadun syvästi, koska sabluunoilla olisi tullut ihan varmasti parempi lopputulos.

Nyt katsomaan Satuhäitä! Moikka!
Ps. Älkää kiinnittäkö huomiota pölyisiin hyllyihin, Herkku ei ole taaskaan siivonnut.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti