Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ib Laursen

Tänään oli herätessä niin huono päivä, että palkitsin (tai ehkä pikemminkin lääkitsin) itseni uusilla sisustusjutuilla. Käväisin paikallisessa, pienessä sisustusliikkeessä, jossa on myynnissä vaikka mitä ihanuuksia. Liike oli auki kesällä ja nyt joulun alla viikonloppuisin. Tänään sinne mennessäni kuulin, että liike on auki viimeistä kertaa kunnes aukeaa jälleen ensi kesäksi; "Nyt on pakko ostaa kaikki mitä ostettavissa on, koska näitä sisustusjuttuja ei myy muuta kuin joka toinen nettisisustuskauppa!". No hillitsin kuitenkin itseni ja palkitsin itseni ainoastaan suurella Ib Laursenin vaaleanpunaisella kulholla. Samaa sarjaa minulla oli jo ennestään pastakuppi (vai mikä hitto on oikea termi astialle, jossa säilytetään spagettia) ja olen aivan villinä juuri näihin vaaleanpunaisiin yksilöihin. Niitä on pakko saada lisää! Keräily on vasta alussa

 Pastakuppi. Ja siis mikä siinä sanassa on ongelmana, kun kuulostaa niin typerältä?

 Tämä uunivuoka on muistaakseni Green Gaten ja sopii väritykseltään täydellisesti yhteen vaaleanpunaisen kanssa. Näistä väreistä muuten ainakin näin suunnitteluvaiheessa tulee muodostumaan koko uuden keittiön teema. Sitä odotellessa. Ja voi toki olla, että suunnitelmatkin muuttuvat ennen kesän korvaa, jolloin keittiöremontti on tarkoitus toteuttaa.

 Uusi kulho omenoilla täytettynä



Ja kokoelma. Näyttää muuten vähän köyhältä, mutta kuitenkin ihanalta. Tuo uunivuoka on muuten just sopiva suurpeheen ruuan laittoon, siitä riittää sopivasti kuudelle hengelle. Tosin ei varmaan kauaa, kun lapset kasvavat koko ajan. Uunissa valmistuvat ruuat ovat kiireisen arjen pyörittämisen keskellä ihan ehdottomia. Joo tuli tähän loppuun tämmöinen Martta-osuus.

-Riina-

2 kommenttia:

  1. Noi on upeita! Hyvin palkittu :))

    VastaaPoista
  2. Niinpä :) Tässä juuri mietin, etten ole pitkään aikaan palkinnut itseäni millään keittiöastioilla, joten lienee aika hankkia lisää. Tuo suuri kulho on muuten toistaiseksi osoittaunut aika epäkäytännölliseksi. Nykyisin se oikeastaan pyörii tyhjänä milloin milläkin keittiön tasolla..

    VastaaPoista