Amuse-bouche
Bataattikeitto, jossa nyt se kuuluisa persiljatupsu. Ja huomatkaa ylellinen kattaus Tarjoustalon lautasilla toteutettuna. Keitossa aineksina bataatti, porkkana, peruna, sipuli pehmeäksi keitettynä,soseutettuna ja lisänä purkillinen ruokakermaa.
Alkuruokana lohipasta. Lämmitetään kerma kiehuvaksi ja lisätään paloiteltu kylmäsavulohi. Lisätään kastike keitetyn tuorepastan joukkoon. Toimii ja valmistuu nopeasti. Kamera ei anna annokselle oikeutta, kuvaajassa ei ole vikaa.
Pääruoaksi naudan (?) sisäfilettä uunijuureksilla, bearnaise-kastikkeella ja halloum-juustolla höystettynä. Komponenttien asettelu saattaa näyttää oudolta, johtuu ruokaviinistä.
Ja näillä cooking for dummies -resepteillä onnistut varmasti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti