Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 19. helmikuuta 2013

Ajanvietettä

Ihan kuin olisin omassa kodissa suojatöissä, kun tuntuu, että saan aikaiseksi asioita, joilla ei ole juurikaan kauheasti käytännön kannalta merkitystä. Samanaikaisesti pyykkivuori kasvaa ja villakoirat lisääntyvät, mutta pääasiahan on, että silmä lepää.

Olen yrittänyt saada jo kuumeettomat lapset edelleen leikkimään rauhallisia "toipilas-leikkejä" ja sehän on muuten helppo juttu. Aamuisin askartelun seurauksena syntyi tämmöistä

Kivasti näkyy muuten tosta alemmasta laatikosta läpi noi three stripesit. Kukaan ei osaa edes arvata, että siellä juuttikankaan sisällä on Ekan, Adidaksen sisäpelikenkien mukana tullut kenkälodju. Päällimmäinen pikku laatikko oli alunperin valkoinen, mutta päällystin sen askartelutarpeista löytyneillä jämäpapereilla. Molempien kiinnityksessä käytetty siis vedellä ohennettua Erikeepperiä. Laimennusohje on niinkin tarkka kuin loraus liimaa ja tippa vettä.

Sain valmiiksi myös aiemmin mainostamani juuttikangassisustustaulun. Meillä on muuten meneillään joku pula-ajan juuttikangas -meininki, kun kaikkiin viimeaikaisiin tuunauksiini kuuluu nimenomaan juuttikangas. Se nyt vaan on niin kiva matsku.
Alunperin ajatuksena oli tehdä sabluuna, jonka läpi töpöttelen jotain askartelumaalia, mutta koska sellaista maalia ei ollut, mutta spray-maalia oli, suihkutin taulun sillä. Nuo mustemmat reunukset tulivat muuten ihan vahingossa ajattelemattomuuttani, mutta ne onkin ihan kivat. Olisivat vaan voineet olla vähän häivytetymmät taulun keskustaa kohti.. Ja tekstikin on muuten vähän tylsä, mutta en jaksanut leikata sabluunaa monimutkaisempaa tekstiä varten, eh..


1 kommentti:

  1. Joo tää on tämmöistä kotituunailijan ajanvietettä ja tosiaan on kiva keräillä omia aikaansaannoksia johonkin. Noi majasängyt on osoittautunut miellä suosituiksi kyllä ja aiemmin lapset rakenteli majoja sohvatyynyistä keskelle olkkaria. Nyt se ja jälkien siivous on selkeästi vähentynyt. Vähän mun pedanttia silmää häiritsee "juosten kusten" -lopputulos, kun nopeasti piti saada valmista, mutta ehkä sitten joskus viimeistelen niitä hieman..

    VastaaPoista