Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 5. helmikuuta 2013

Lasipurkkeja ja lasten majoja

Otsikko kuulostaa ihan saippuasarjalta. Tongin eilen vanhempieni talossa varastoja ja komeroita ja mitä löysinkään? Vanhoja lasipurkkeja!  Vanhempani olivat aikeissa viedä niitä kierrätykseen, mutta onneksi ehdin viime hetkellä pelastamaan niitä. Tosin en kyllä tiedä, mitä niillä tekisin, mutta kaksi isointa yksilöä toimivat ainakin toistaiseksi kynttiläjalkoina (tai -maljoina).




Pitsinauhalla ja juuttikankaalla voi näköjään tuunata mitä vaan. Vähän pienempiin lasipurkkeihin änkesin ompelutarvikkeita, joille ei oikeastaan ole käyttöä kuin kerran vuodessa ompeluinnostuksen iskiessä.




Lapsemme ovat villeinä kaikenlaisiin majaleikkeihin ja majojen materiaaleina meillä käytetäänkin vilttejä ja sohvatyynyjä. Sain kuitenkin idean tehdä Ekalle ja Tokalle majan/ majat heidän kerrossänkyynsä, jos vaikka vähenisi se ainainen sohvatyynyjen kasaaminen. Toivossa on hyvä elää?

 Batman-luola sai alkunsa keltaisesta lakanasta, jolle ompelin mustasta pellavasta leikatun lepakkomiehenmuotoisen kuvion. Tässähän olisi voinut huolellisemman lopputuloksen aikaansaamiseksi käyttää aplikointi-tekniikkaa tai edes nuppineuloja, mutta en jaksanut ja sen kyllä lopputuloksesta huomaa



Batman-luolan yläpuolella on vankila, jonka kalteri-ikkunat on toteutettu suorastaan taidokkaasti. Mietin tässä tätä kirjoittaessani, että a) miten edes kehtaan julkaista tätä majaa ja b) ottaakohan Käsityö-lehti yhteyttä ja palkitsee minut Vuoden ompelijan -palkinnolla. No, käyttäjät ovat kuitenkin erityisen tyytyväisiä, joten se lienee tärkeintä.

Pikkuiset tulivat tietenkin tästä kateellisiksi ja heidän huoneeseensa oli tasapuolisuuden nimissä pakko toteuttaa sama homma vähän pienemmässä mittakaavassa


Löysin jostain varastosta amppelikukkatelineen, jonka Herkun suureksi iloksi ruuvasin seinään vääränlaisella ruuvilla. Siihen kuitenkin vanhat kukkaverhot roikkumaan ja tadaa! Maja on valmis. Ja jos muuten ihmettelette miksi poikalapsemme sängyssä ja vaaleanpunaiset sydän-lakanat, niin voin kertoa, että meillä opetellaan yökuivaksi vähän huonolla menestyksellä ja kaikki poikamaiset lakanat on pyykissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti