Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 16. joulukuuta 2013

Musta joulu?

 Eilen, katseltuani säätiedotuksia, järkytyin. Jouluaattoon asti ainakin meidän leveysasteilla on luvassa plussakelit ja vesisadetta. Mitä hittoa? Mun joulu on pilalla. Mä haluan valkoisen joulun. No, sitä en taida tänä jouluna saada, mutta kyllä tässä jonkunlaista joulufiilistä on sentään ilmoilla. Olohuoneessa on ainakin aika kiva joulufiilis.


 Olohuonehan on remontin osalta vielä ihan vaiheessa ja tarkkasilmäisimmät varmaan huomasivatkin, että muun muassa koristelistoja puuttuu sieltä täältä, päätyseinä on edelleen tapetoimatta ja iso, lasinen väliovikin puuttuu makuuhuoneen ja olohuoneen väliltä. Tilannehan on remontin osalta se, että isäni lähti jälleen Espanjan aurinkorannalle äitini kanssa ja näköjään meidän remontin eteneminen on täysin apujoukkojen läsnäolosta kiinni. Ja joulun alla remontointi on lisäksi pyhäinhäväistys. Ei sellaista saa edes ajatella. Kieltämättä sielu on kyllä levännytkin, kun kaikki maali- ja tasoitepurkit on siivottu näkyviltä pois, A-tikkaat on vessan nurkassa ja lattiansuojausmuovirulla on kadonnut. Ensi vuoden puolella on lienee pakko kuitenkin jatkaa puurtamista, jos meinaa valmista saada. Huhtikuussa on pakko jo siirtyä ulkohommiin ja sitten jääkin taas sisäremontit vähemmälle kesän ajaksi.

Meillähän vietetään joulu jo tulevana sunnuntaina. Uusioperheiden ehdoton etu on kyllä, että joulun voi viettää ikäänkuin kahteen kertaan. Tehtiin Herkun kanssa viimeiset lahjahankinnat viikonloppuna; jos mieli on rauhallinen ja seesteinen, niin kannattaa tehdä lauantaipäivän reissu vaikkapa Jumboon. Siellä on seesteisyys katoaa ja hampaiden kiristely on taattua. Onneksi paluumatkan aikana mieli taas tasoittui ja päästiin siis glögin juomisen ohella paketointihommiin. Joulu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti