Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 31. joulukuuta 2013

Mieletön vuosi takana, uskomaton edessä..


 Joulu on korjattu pois nurkista. Tänään laitoin tunnelmallisen joulukuusen pakettiin ja kannoin varastoon (no oikeasti Herkku kantoi..). Itse en varsinaisesti uudesta vuodesta ole välittänyt koskaan, mutta aina kuitenkin tuona maagisena hetkenä, jolloin vuosi vaihtuu, pysähtyy miettimään kulunutta vuotta ja suunnittelemaan tulevaa.

Vuosi 2013 on ollut täynnä tunteiden kirjoa laidasta laitaan, mutta meidän perheellemme vuosi on ollut mitä mainioin. Vuoteen on mahtunut remonttia, matkustelua, ystäviä, talon maalausta, pihatöitä, vesirokkoa.. Tuleva vuosi pitää sisällään luultavasti kaikkia noita jo mainitsemiani asioita, paitsi tietysti vesirokkoa, joka on nyt kaikki perheemme jäsenet käynyt läpi.

Remontin osalta paljon on vielä tekemättä, mutta hiljalleen talo ja piha alkavat näyttää meiltä (minulta). Remonttitauko jatkunee vielä sen kolmisen kuukautta, jonka isäni viettää Espanjassa, mutta ehkä sitten huhtikuussa tartumme toimeen entistä idearikkaampana.

Oleellisena uudistuksena edellisiin vuosiin verrattuna on ollut oman blogin perustaminen. Päivittäminen on ollut mukavaa ajankulua, vaikka ajoittain olen kyllä löytänyt itseni pohtimasta, mitä järkeä tässä kaikessa on? No, jääpä ainakin hyvä päiväkirja näistä ruuhkavuosista.





Näihin kullanhohtoisiin tunnelmiin on aika lopettaa tämä vuosi ja jäädä innolla odottamaan tulevaa..Bling bling!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti