Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kevään ensimmäinen päivä

Olen aina asennoitunut niin, että 1.3. on kevään ensimmäinen päivä. Maalis-, huhti- ja toukokuu ovat kevätkuukausia, joten kevään ensimmäinen päivä on tänään. Olin ihan varma, että tasan vuosi sitten olisin hehkuttanut blogissani samoja asioita, mutta selatessani päivityksiäni taaksepäin huomasin, että tasan vuosi sitten olemme olleet Herkun kanssa Kanarian auringon alla. Tahtoo lämpimään!

Tänään aurinko kuitenkin paistoi pilvettömältä taivaalta niin ihanasti, että oli pakko aloittaa päivä siivouksella. Ja syötiin jopa välipalaleivät ja kaakaot ulkona. Epävirallinen syy on tietenkin, että halusin järjestää lapsille kivaa ohjelmaa, mutta virallinen syy on, etten halunnut puhtautta kiiltävän keittiön heti likaantuvan, heh.

Lisääntyvässä auringonvalossa on kiva ottaa kuvia kodista, johon alkaa hiljalleen jo kevätjuttujakin ilmaantumaan.



Yritän pitää eteisen lipaston päällä nyt koko ajan tulppaanikimppua, kun niitä on tarjolla joka nurkalta. Ystävänpäivän jälkeen siirryin suosimaan näitä hennon vaaleanpunaisia yksilöitä, mutta lähempänä pääsiäistä aion siirtyä keltaisiin tulppaaneihin


Keittiössä ja olohuoneessa hehkuvat narsissit. Ulkoportailla etupihalla on vielä kanervia ja muita talvisia kasveja, mutta ihan kohta nämä narsissit päätyvät ulkoruukkuihin. Vielä en raaski niitä laittaa, kun sitten ihan varmasti tulee yöpakkasia ja itse en talvea enää takaisin halua. Nyt odotetaan jo kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti