Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 13. kesäkuuta 2013

Väliaika

Isojen poikien huone alkaa olla jo hyvällä mallilla, mutta tekemistä kyllä vielä riittää. Nyt kun ulkonakin paistaa aurinko, olo on kuin jakomielitautisella, kun poukkoilen sisä- ja ulkotilojen välillä tekemässä milloin mitäkin puhdehommaa.

Sisällä remontti jatkui tänään sillä, että puhkottiin isojen poikien, Ekan ja Tokan, huoneeseen uusi oviaukko. Aiempi oviaukko huoneeseen kulki keittiön kautta, mikä vaikeutti keittiön toimintoja merkittävästi. Esimerkiksi pakastimen ovea ei saanut kunnolla auki ellei siirtänyt koko ruokaryhmää. Siispä emme koskaan voineet jälkiruoaksi syödä esimerkiksi jäätelöä, koska sen ottaminen pakastimesta olisi ollut aivan liian vaikeaa. Voi, kuinka me ollaan tästä kärsitty! Eipä kärsitä enää.

Vanhaa taloa (vm -62) remontoitaessa vastaan voi tulla yllätyksiä. Sen huomasimme tänäänkin, kun aloimme puhkoa uutta oviaukkoa

Tästä se lähtee. Ja joo, olohuone menee remonttiin seuraavaksi. Hirveältä näyttää, tiedetään.

Iskä <3

Sieltähän pilkottaa vanhat karmit

Ja alkuperäinen oviaukko

Vähän vaan liian pieni aukko nykyovelle

Hienot eristeet. Kas, kun ei sahanpurua.

Taustalla pilkottaa muuten se eilen vilauttamani tapetti. Hieman näyttää räikeältä, mutta hyvä siitä tulee, kun katto ja muut seinät ovat valkoisia. Lattiahan tulee olemaan samaa antiikkiharmaan tammilaminaattia, jota muissakin makuuhuoneissa.

No, tältä päivältä on remonttihommat puikkareissa ja taidan mennä ajamaan ruohon, niin tulee nautittua hieman pitkästä aikaa näyttäytyvästä auringostakin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti