Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Etupihan kohennusta

Tässä auringonoton ja kaikenlaisen diiba-daaban ohella meillä on koko ajan käynnissä useita projekteja, jotka etenee vaiheittain välillä pelkästään fiiliksen mukaan. Viimeisimmät projektit ovat siis talon ulkoverhouksen maalaus, etupihan kunnostus, poikien huoneen remontti ja olohuoneen remontti. Nyt pääsette vilaisemaan etupihan tilaa.

Tonttimme on aika iso ja lähes tulkoon pelkkää nurmikkoa. Leikkausurakan helpottamiseksi olemme jo pidempään suunnitelleet nurmialueen pienentämistä ja etupihan osalta suunnitelmaa alettiin toteuttaa alkukesästä. Lähtötilanne oli jotain tällaista

Talo pari vuotta sitten, kun tähän muutimme. Kaipaa hieman tai oikeastaan aika paljon jotain..





Vieraspaikat
Ja lopulta, kun iso osa nurmikkoa oli siirretty pois ja tuotu kuorma-autollinen kivituhkaa tilalle, etupiha näyttää tälle






Nurmikon reunaan on tulossa vielä kivimuuri (to do -listan loppupäässä) ja lisäksi etupiha kaipaa kipeästi aitaa. Pihamme on jotenkin tiellepäin liian avoin. Ennen kivituhkan asentamista laitoimme maahan maanerottelukankaan, mutta siitäkin huolimatta rikkaruohot puskevat paikka paikoin läpi. Ilmasta ne itiöt taitavatkin tulla. No Round-upilla ovat ainakin tähän mennessä vielä lähteneet.

Syksymmällä olisi tarkoitus kohentaa talon sokkelin reunustat ja tehdä kivetystä. Jossain tulevaisuudessa siintää edelleenkin se haave omasta pihasaunasta, mutta sitä tuskin vielä tänä kesänä pihaan saadaan.

Nyt nauttimaan helteistä. Projektit saa odottaa vähän huonompia säitä jatkuakseen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti