Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 4. heinäkuuta 2013

Muurinpohjaletut auttavat kaikkeen

Vietimme viime viikonlopun siskoni, ihanassa vastikään valmistuneessa talossa Naantalissa. Siskoni perhe on asunut talossaan jo muutaman kuukauden, mutta ihan täysin valmis se ei vielä ole, joten en tohtinut kuvata talokomistusta vielä.

Uutuuttaan hohkavassa talossa kierrellessäni minut valtasi remonttiväsymys. Tuntuu, että meillä kotona on koko ajan kaikenlaista pientä (ja isoakin) hommaa ja vaikka kuinka koko ajan jotain on työn alla, niin mistään ei tule valmista. Joka puolella näkyy jotain keskeneräistä: sekä pihalla että sisällä. Miksi ei vaan rakennettaisi uutta, juuri oikeankokoista, juuri meidän perheelle suunniteltua taloa? No ikei, mitkään talothan eivät valmistu itsestään. Rakentamisessakin on pientä hommaa, mutta sitten olisi ainakin kerralla valmista ja uutta.

Eilen siis ei oikein huvittanut mikään. Ilmakin oli alkupäivästä huono, joten päätin tehdä lasten kanssa muurinpohjalettuja

Sen verran saimme viikonlopun johdosta inspiraatiota omaan remonttiimme, että päätimme alkaa kilpailuttaa keittiöfirmoja. Tänään olisi vuorossa ensimmäinen "tapaaminen" iltapäivällä. Ensi viikolla vielä muutama. Isojen poikien huonekin on ollut jo jonkun aikaa valmis, tosin sieltä puuttuvat vielä sängyt, mutta kohta se alkaa olla esittelykunnossa. Ja olohuoneen remontti on tauolla, kuten pihakin. Aina ei vaan jaksa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti