Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 18. heinäkuuta 2013

Manchester

Tänä kesänä kaupunkilomakohteeksi valikoitui jostain syystä (jota en enää itsekään muista) Manchester. Vietimme siellä neljä ihanaa lomapäivää ja täytyy kyllä sanoa, että käymisenarvoinen kaupunki. Tekemistä tosin voi jonkun mielestä olla vähän nihkeästi, jos ei satu pitämään urheilusta tai shoppailusta. Kovin kummoisia nähtävyyksiä kaupungista ei löydä. Me emme tosin nähtävyyksistä niin välitäkään ja jollain mittapuulla voisimme lukeutua jopa urheilun vihaajiksi, mutta silti kyllä Manchesterissa viihdyimme. Ja kyllä remontin keskeltä poispääseminen hetkeksi lepuuttaa hermoja. Tosin kiristämään alkaa kyllä heti kotiin palattua.

Urheilun ystävät seurasivat Wimbledonia suurelta screeniltä

Innokkaimmat jäivät seuraamaan pelia ostoskeskuksen portaille

Kaksikerroksinen bussi ja liikenne, joka vaatii totuttelua jopa jalankulkijalta

Pakollinen nähtävyyskuva, katedraali ehkä?

Taksijono

Kaupungin laidalla autenttista pubi-kulttuuria etsimässä
Yhden päivän uhrasimme hengailulle Peak Districtin kansallispuiston liepeillä, Buxtonin pikkukaupungissa, jossa saimme nauttia englantilaisesta maalaismiljööstä.




Jos Manchester jättää kulttuurinnälkäiset kylmäksi, niin kaupungin ravintolatarjonta korvaa kyllä kaiken. Jokaisessa korttelissa oli lukuisia mahtavia ruokapaikkoja perinneruokaa tarjoavista paikoista kadunvarsikioskeihin ja etnisiin ravintoloihin.

Traditional breakfast

Gourmet hot dog cum chili con carne

Lihaisa bar sampler

Pannukakku-aamupala

Fish pie

Ja jälleen vähän aamupalaa

Totesin kyllä, että englannissa tuntuu olevan mahdotonta syödä terveellisesti. Neljän päivän rasvakuurin jälkeen maistui kyllä kotimaassa tuoreet kasvikset.

Strongbow with ice
Ja tosiaan Suomi on varmaan niitä harvoja maita, jossa siideriin laitetaan jäitä. Saimme tästä johtuen lukuisia oudoksuvia katseita..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti