Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Sairastuvalta päivää!

Meillä on sairastettu jo niin pitkään, etten enää edes muista, mitä elämä oli ennen tautikierrettä. Vikalla on infektioastma, joka oireilee luonnollisesti flunssan aikaan ja nyt vielä lisäksi keuhkoputkentulehdus. Yöt on menneet valvoskellessa ja nyt sairastuin vielä itsekin flunssaan. Elämä on siis kyllä ehdottomasti ihmisen parasta aikaa. Oma olo on ollut tukala ilman flunssaakin..



En ole nähnyt omia varpaitani ilman kameraa enää pitkiin aikoihin ja laskettu aika on vasta kesäkuun alussa. Tämä kolmas raskaus on ollut kyllä ehdottomasti vaikein kaikkine ihanine sivuoireineen. Ehkä parhaimpana lisänä on ollut raskausdiabetes, jonka toteamisen myötä jouduin karsimaan kaikki turhat sokerit pois ruokavaliosta.

Oman ja lasten sairastelun vuoksi olen haahuillut viimepäivät ympäri taloa kuin zombie ja unohdin jopa osallistuneeni erään blogin arvontaan Kevätmessu-lipuista. Kun sitten eilen aloin heräillä koomastani, totesin voittaneeni viisi lippua noille kyseisille messuille, mutta koska minusta ei ollut kuulunut mitään eiliseen mennessä, oli liput arvottu uudelleen. Sen kerran kun onni suosii, niin käy näin! No ei voi mitään. Sen verran kuitenkin saavuttamaton voitto jäi harmittamaan, että huusin Kevätmessu-liput huuto.netistä edes hieman normaalia edullisemmin.

Eli nyt kaikki sormet ja varpaat ristissä, että vointi kohenee entisestään ja olo paranee, koska viikonloppuna koittaa odotetut Kevätmessut! Kukahan meillä tekisi kaikki kevään pihatyöt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti