Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Tuunataanko taas vähän lastenhuonetta?


 Olisi tietysti saattanut olla helpompaa (ja halvempaa) remontoida pikkuisten huone kerralla kuntoon, mutta toisaalta eihän sille voi mitään, jos mieli muuttuu. Pikkuisten huoneen ensimmäisellä kierroksella valittu seinien väri oli hetken mielijohteesta valittu ja osoittautui jo heti kättelyssä virhevalinnaksi. Tunnelma huoneessa oli jotenkin liian utuinen tai jotain semmoista. Lisäksi huoneessa oli alunperin ruskea Ikean expedit-hylly, joka teki huoneesta entistäkin ahtaamman oloisen.



 Vika ja Tyttö jakavat huoneen vuoroviikoin ja säilytystilaa tarvittiin runsaasti sekä poikien että tyttöjen leluille. Halusin myös, että kun leikit lopetetaan, huone on helposti lastenkin siivottavissa eli lelut saa helposti pois näkyvistä kaappeihin ja laatikoihin. Jossain vaiheessa minuun iski pulpetti-himo ja halusin sellaisen välttämättä. Nyt saattaisin haluta siitä jopa eroon, mutta lapset pitävät siitä niin paljon, etten taida ihan vielä siitä luopua. Valkoiseksi tuo pulpetti tosin pitäisi maalata, mutta en ole jaksanut siihen vielä ryhtyä.


Pikkuisten jatkettavat sängyt on hankittu käytettyinä tori.fistä ja huuto.netistä. Tytön koristeellisempi sänky oli alunperin männynvärinen ja maksoi 10 euroa. Käsittelylle tuli toki hintaa jonkun verran, vaikka itse työn teimmekin. Vikan sänky löytyi tori.fistä ja maksoi 60 euroa. Se on Iskunsotkanaskon Isabella-mallistoa ja alunperin väriltään kuultovalkoinen. Molemmat sängyt tosin tarvitsisivat uudet käsittelyt, koska ovat niin kovassa käytössä milloin laivoina tai avaruusvaluksina.


 Kirpputorilta löysin vanhan kirjain- ja numeroliitutaulun, joka oli pakko saada pikkuisten huoneen lipaston päälle.


Nyt huone miellyttää taas äitiäkin, vaikka toki saattaa olla vähän so-last-sesion sisustaa 4- ja 5-vuotiaiden huone babybluella ja babypinkillä. Ja luultavasti huonejako menee muutenkin syksyllä tai ensi vuoden alusta uusiksi, kun vauva syntyy. Luultavasti osa lapsista muuttaa aikuisten makuuhuoneeseen, joka on koko talon suurin huone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti