Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen helteessä

Tai ainakin melkein. Mielettömät kelit suosivat pitkän viikonlopun ajan ja tässähän ehti jo ihan virittäytyä kesätunnelmiin. Meillä on ahkeroitu puutarhavajan kimpussa ja saldona on nyt (tittididiididii!) uusi lattia. Enää puuttuu hyllyt ja koukut, niin kohta alkaa olla pihatavarat järjestyksessä. Tänä keväänä olen joutunut tyytymään päällysmiehen rooliin, vaikka kuinka sormia olisi syyhytellyt kukkapenkkien laittaminen. No ehtiihän sitä vielä kesäkuun puolellakin..

Pääsiäispäivinä ruokavalio koostui yllätys yllätys lampaasta. Muistot lapsuudesta toivat mieleeni lähinnä villapaidan, mutta asennoiduin lampaan syömiseen kuin hyvän Iskender-kebabin tilaamiseen baari-illan päätteeksi. Ja nautinnollistahan se loppupeleissä olikin.


Suureksi onnekseni sain huomata, että läheskään kaikki kaupat eivät sulje oviaan pyhiksi. Esimerkiksi Plantagen palveli pihankupsuttajia jokaisena pääsiäispäivänä ja tänään sainkin heräteidean kukittaa etupihan portaat ja kukkalaatikot.


Pidättäydyin vielä toistaiseksi narsisseissa ja orvokeissa, mutta myös yksi jalohortensia pääsi rappusille. Ajattelin ottaa sen varmuuden vuoksi sisään vielä öiden ajaksi, mutta luultavasti unohdan ja tuokin kukkapolo kuolee muutamassa päivässä. 

Huomenna ajattelin jotenkin hyökätä pihan juhannusruusupusikon kimppuun. Se on päässyt levähtämään melkoisesti ja sain siitä yhden kivan idean, jonka toteutan sitten viimeistään kesäkuussa loppuun.

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti