Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Noita lensi puuhun


 Halloweenin lähestyessä pihakoristeetkin saavat muuttua jo hieman rajummiksi. Tänään toteutin etupihan Tuijaan koristeen, joka kuvaa puuhun törmännyttä noita. Koriste oli aivan äärimmäisen helppo, nopea ja edullinen tehdä.


Hattuna on vanha lasten vanha Halloween-hattu joltain menneeltä vuodelta. Hattu oli jo hieman rikkinäinenkin, joten se kävi oikein hyvin tuulen riepoteltavaksi. Luuta löytyi varastosta, varsi tosin olisi saanut olla hieman pidempi, jotta se olisi tullut selkeästi puun toiseltakin puolelta esiin. Saappaina on jo kertaalleen kirpputorille viemänä saappaat, joissa sisällä on rytättynä sanomalehteä. Saappaan sisään on vielä työnnetty tarpeettomaksi jäänyt verhotanko, joka on työnnetty syvälle puun varren oksastoon.


Tuulisesta säästä johtuen kiinnitin osat vielä varmuuden vuoksi narulla sopiviin oksiin.

Jonkin verran meillä on varastossa viime vuodesta jääneitä hautaristejä ja jopa arkunkansi. Saa nähdä rohkenenko laittaa niitä vielä esille. Viime vuonna, kun olin rakentanut nurmialueelle zombie-hautausmaan, eräs paikkakuntalainen uskonlahko villiintyi ja ravasi etuovellamme entistäkin ahkerammin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti