Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 14. lokakuuta 2014

Syksyisiä kukkahommia


 Iltakävelyllä poikkesin paikallisen kukkakaupan pihassa ihastelemassa syksyisiä kukka-astelmia. Sain inspiraation toteuttaa samankaltaisia asetelmia omaan pihaan. Lokakuu on niin parasta aikaa, kun luonto puhkeaa väriloistoon. Kohta on ankea marraskuu, jolloin lehdettömät puut tekevät maisemasta masentavan. Vielä hetki siis on aikaa nauttia ihanasta syysmaisemasta.


 Paristokäyttöiset kurpitsavalot löysin Ikea-reissulta ja minikurpitsat Plantagenista. Haluaisin niitä vielä lisää, mutta olen toistaiseksi löytänyt vain aitoja, jotka lopulta nahistuvat ja muuttuvat jätteeksi. "Tekokurpitsat" säilyisivät koristeina vuodesta toiseen.


Raahasin kaikki mahdolliset betoniharkot, tiilet ja puiset lavat, mitä helposti puutarhavajasta löysin, etupihalle. Kukkakaupasta muutama calluna ja koristekaali sekä niiden seuraksi takapihalta sammalta ja vaahteranlehtiä niiden seuraksi. Koristearoniapensaatkin ovat niin mahtavissa väreissä, että niistä saa aivan ihanannäköisiä asetelmia. Ja vielä hetken aikaa näyttäisi kesäkukatkin vielä olevan elossa.

Tämän viikon kaikki lapset, paitsi vauva, ovat toisissa kodeissaan, mutta ensi viikolla, kun olemme jälleen kaikki koolla, aletaan laittelemaan pihaa oikein kunnolla Halloween-kuntoon. Tänäkin vuonna lapsemme viettävät itse juhlan toisissa kodeissaan, joten me saamme taas mahdollisuuden viettää Halloweenia sekä etukäteen että sitten "oikeaan aikaan".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti