Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 22. joulukuuta 2014

Joulutunnelmia vielä..


 Kaipasin olohuoneeseen jo yhteneväisempää värimaailmaa värikkäänn sijaan ja uskalsin ottaa vanhat räsymatot pois lattioilta. Alunperin laitoinkin ne pelkästään suojaamaan lattiaa kolhuilta. Aluksi valkoinen lattia ja harmaat seinät tuntuivat jotenkin kylmiltä, joten siksikin halusin hieman väriä olohuoneeseen. Nyt silmä on ilmeisesti tuohon kylmyyteen tottunut, kun värit alkoivat tuntua jotenkin levottomilta.


Keittiön ilme muuttui tuolien uusimisen jälkeen ihan huomattavasti kivemmaksi. Ikean kulunut vahakangas tosin vetelee viimeisiään, mutta en halunnut mäntyistä pirttipöytää ainakaan jouluksi esiin. Meillä ei myöskään minkäälaista kankaista liinaa voi kuvitellakaan pidettäväksi pöydällä. Se on ihan samantie maitoroiskeissa ja muovailuvahassa. Hankintalistalla on edelleen korkeakiiltovalkoinen pöytä.


Suosin aiemmin keittiön ikkunoissa peruskappoja, kunnes jotenkin sain visuaalisen ahaa-elämyksen ja näin sieluni silmin keittiön ikkunoissa puolipitkät pitsiverhot. Tuo kuvassa näkyvä verho on oikeasti kappa, joka on nyt käännetty sivuverhoksi. Leveämmässä ikkunassa on anopilta saatu pitsiliina ja voin kyllä sanoa, että toimii. Kokonaiskuvaa en nyt keittiöstä saanut, kun on koko ajan niin pimeää, että kuvaamisesta ei meinaa tulla mitään. Siistiä olisi kyllä ollut, että sen puolesta voisi huoletta kuvata..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti