Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Euroviisut ja Inkoo

Saimme vihdoin kahden hyvän ystäväni kanssa aikaan järjestää pitkästä aikaa illanistujaiset. Jännien elämänkäänteiden vuoksi olemme lopulta päätyneet asumaan eri puolille Etelä-Suomea ja tällä kertaa päätimme kokoontua ystäväni Kirsin kotona Inkoossa. Kuin tilauksesta samalle illalle osui myös lätkän  semifinaalit ja Euroviisut, joten mikäli kiusallinen hiljaisuus sattuisi laskeutumaan yllemme, ei tarvitsisi kuin napsauttaa TV-vastaanotin päälle ja tunnelma olisi jälleen taattu.




Viikonloppumme koostui siis lopulta lätkästä, Euroviisuista, herkuttelusta, syömisestä, rennosta yhdessäolosta ja saunomisesta.


Kahvin kanssa tarjolla oli American key lime pie. Kondensoidusta maidosta, limen mehusta ja kananmunan keltuaisesta tehty piirakka oli aivan mielettömän hyvää. Tätä on pakko tehdä kotonakin.

Kirsin kanssa teimme muuten viime marraskuussa aikuisten naisten shoppailureissun Metsänkylän navettaan. Mukaan tarttui vähän kaikenlaista, muun muassa nämä alla näkyvät vanhoihin ikkunanpokiin tehdyt peilit. Seinällä aivan ihanat


 Illan kruunasi saunominen tunnelmallisessa pihasaunassa. Omakin pihasaunaprojekti lähti taas uuteen nousuun. Ei kylläkään ihan vielä toteutuksen asteella, mutta uusia ideoita kyllä sain.




Voisi kuvitella, että mukavan viikonlopun jäljiltä voisi aloittaa akut ladattuina uuden viikon, mutta ilmeisesti ikä alkaa painaa, kun ainakin tämä sunnuntai tuntuisi kuluvan viikonlopusta toipuessa. Ollaan pidetty pihahommistakin hyvällä omatunnolla vapaapäivä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti