Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Puutarhatyöpiste

Aina välillä heittäydytään Herkun kanssa tosi ekologiseksi ja kierrätyshenkiseksi. Oikeasti noita em. arvoja täytyisi vaalia enemmänkin, mutta hektinen ja kiireinen arki välillä hankaloittaa toimintaa. No eilen kuitenkin talonmaalaamisen ohessa saimme idean rakentaa puuvajan seinustalle puutarhatyöpisteen. Nimi kuulostaa jotenkin ysäriltä ja muutenkin vähän tyhmältä, mutta kuvat kertokoot enemmän kuin tuhat sanaa






Aamuaurinko varjoineen ja amatööri-valokuvaaja eivät tee oikeutta kuville. Työpiste on tehty ainoastaan ja pelkästään kierrätysmateriaaleista eli toisin sanoen kaikesta turhasta romusta mitä ympäri tonttiamme läytyy. Pöytätaso on vanha WC ovi, jalkoina toimii vanhat pöydänjalat, jotka on pultattu oveen kiinni. Seinähyllynä yhdestä kuolinpesästä ostettu hylly, jota luulin kipeästi joskus tarvitsevani, mutta joka on pyörinyt varastossa tiellä jo monta kuukautta.

Lisäksi pöydälle, sen viereen tai alle on koottu kaikki pihaltamme löytyvät tarvikkeet ja rakennusainekset, joita saatamme joskus pihan tai puutarhan hoidossa tarvita. Ihanaa, kun kaikki on nyt samassa paikassa, eikä levällään ympäri pihaa. Nauloja vaan lisää seinille ja pihavajan seinään saa ripusettua kaikenlaista tarpeellista (ja tarpeetonta). Ja pöydällä voi tehdä vaikka jotain kivoja tuunausprojekteja (niitä riittää).

Nyt aamukahvia ja sen jälkeen valtion rangaistuslaitoksen maalaustyöpiste jatkaa toimintaansa. Ihanan aurinkoista päivää kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti