Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 24. toukokuuta 2013

Tribute to washitape

Sadesään ja yleisen saamattomuuden vuoksi meillä ei ole viime aikoina tapahtunut oikein mitään. Jälkimmäisestä syystä myöskään blogissa ei ole tapahtunut mitään. Siispä ihmettelinkin, miksi kävijämäärät olivat nousussa ja tarkastellessani liikkeiden lähteitä totesin, että jonkinlaisen aikuisviihdeteollisuuden ylläpitämän sivuston kautta on jonkinlaista liikennettä blogiini. Olenko siis nyt hacked? Toivottavasti mitään epämääräistä sisältöä ei ala tupsahtelemaan tänne.

Sadesäästä johtuen ajattelin kuitenkin tehdä postauksen sisätiloista ja esitellä muutamia ideoita, joiden toteuttamiseen olen käyttänyt washiteippiä. Hurahdin tähän ystävään joku aika sitten. Nyt innostus on jo hieman laantunut, mutta edelleenkin jaksan muistuttaa, kuinka mahtava keksintö tuunaajille tämä teippihomma onkaan.
 









Osa näistä tekemistäni teippituunauksista on ihan kivoja, mutta osa taas lähinnä epätoivoisia yrityksiä peitellä remontin tarvetta.

Eilen oli muuten Tokan eskarin kevätjuhla ja taas totesin, että mun ei ikinä kannattaisi mennä kirkkoon tai lasten kevätjuhliin ilman nessu-pakettia. Vaikka olo on etukäteen kuinka kyyninen, niin johan alkaa kyynelpurot virrata, kun seremonia alkaa. Summa summarum, nyt meidän perheessä on jo kaksi koululaista. Mihin mun vauvat katoaa?

1 kommentti:

  1. Samat sanat ;). Outoa yhdistämistä liikkeellä((((
    Mutt kylläpäs oletkin teippaillut! Oikein Intoa piukassa :))) Kivoja!!!!

    VastaaPoista