Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 11. toukokuuta 2013

Piha herää kukkaloistoon


 Ystävämme auringon ja raikastavan yösateen avulla pihamaan kukkaloisto on hiljalleen heräämässä. Keväinen piha ennen nurmikon vihertämistä näyttä kyllä ihan kamalalta, joten ihanat kukkaset ovat enemmän kuin tervetulleita. Aurinkoinen sää tänään olisi ollut kyllä otollinen talonmaalausprojektin jatkamiselle, mutta jotenkin se ei vaan tänään kolahtanut. Siispä päätin vaan tuunata terassia kesäkuntoon ja kuvailla pihaa sieltä täältä. Kokonaiskuvia ei todellakaan ole vielä saatavilla, mutta ehkö kohta







 Viime kesänä istutin ja levitin pihan kukkia sinne tänne, enkä enää tänä keväänä muistanut mitä kaikkea olin saanut aikaiseksi. Iso tonttimme koostuu pääosin nurmikosta ja tavoitteena olisi pienentää ruohonleikkuu aluetta tuntuvasti. Onkohan kukkapenkit kuitenkaan yhtään helpompia hoitaa?










Meillä on ollut mahtavia suunnitelmia myös etupihan suhteen ja sen kunnostaminen olisi työlistan mukaan edessä muutaman viikon päästä kunhan maalaus on saatettu päätökseen. Luulin jo muodostaneeni suunnitelman kristallin kirkkaaksi mieleeni, kunnes tänään saatoin muuttaa mieltäni. Alunperin suunnitelmani oli tehdä kivetystä ja pientä patiota etuovelle. Niiden lisäksi muuria ja pensasta yms. Jotenkin kuitenkin tänään mieleeni juolahti rakentaa lähes koko talon kiertävä terassi. Herkku tosin ei syttynyt ajatukselle yhtään ainakaan vielä.

Mun on pakko alkaa suunnittelemaan sitä terassia kuitenkin vaikka ihan varmuuden vuoksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti