Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 13. syyskuuta 2013

Keittiö ennen ja jälkeen

Varmaan kaikki tulevat 600 postaustani liittyvät uuteen keittiöömme, koska olen siitä niin innoissani. löysin koneen kätköistä joitain todella vanhoja kuvia entisestä keittiöstä ja pakko oli tuoda ne julkisuuteen, jotta kaikki näkevät, kuinka suuri muutos on tapahtunut. Pahoittelut jo etukäteen jälkeen-kuvien huonoa laatua. Remontin jäljiltä en löydä omaa kameraani, joten olen joutunut napsimaan kuvia järkkärillämme, jota en todellakaan osaa käyttää..

Keittiö ennen -kuvat ovat niiltä ajoilta, kun olimme juuri muuttaneet yhteen ja koko kotimme on täynnä minun kauniita huonekaluja ja Herkun rumia huonekaluja. No ei vaiskaan, mutta kuitenkin kuvista huomaa, kuinka kaksi eri tyyliä on isketty yhteen.


Ja keittiö jälkeen





Vieläkin uupuu pieniä juttuja, kuten integroitavan tiskarin peitelevy ja muutamia koteloita sieltä täältä. Tavarat eivät myöskään ole löytäneet lopullisille paikoilleen, vaan kaikki kaapit pursuilevat epäkäytännöllisesti. Säilytystilaa tuntuisi kuitenkin olevan runsaasti aikaisempaan verrattuna.


4 kommenttia:

  1. Siis vau!!!
    Olihan se edellinenkin..hmm..kodikas? :D
    Mutta uusi on aivan sikamakeeee!

    VastaaPoista
  2. Mulla on vähän ikävä tota vanhaa kodikasta keittiötä :) No ei vais, se oli siis aivan kamala. Olisin varmaan tullut hulluksi, jos olisin joutunut enää päivääkään katselemaan sitä vanhaa versiota..

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos. Sellainen biisi on muuten olemassa, jonka kertosäkeessä lauletaan "Guess what, i´m not a robot". Kiinnostaisi tietää, mistä se biisi kertoo, mutta en ole koskaan jaksanut kuunnella niin tarkkaan..

      Poista