Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Tuunattu sängynpääty

Kuormalavoista tuunattu sängynpääty alkaa olla jo vähän kulunut juttu, vaikka mielestäni ne edelleen aika kivoilta näyttääkin. Keittiöremontin yhteydessä pihaamme on kertynyt kuormalavoja aika läjä, joten ajattelin nyt ihan koemielessä tekaista meille sängynpäädyn näistä jämämateriaaleista. Sängynpäätyseinämmehän on käsitelty Tikkurilan Tunto-maalilla, josta tehtiin seinään karhea struktuuripinta. Väri on betoni ja tarkoitus oli tavoitellakin loftmaista betoniseinää. Siispä kuormalavasängynpääty voisi ainakin periaatteessa toimia hyvin. Syksyisten sadesäiden vuoksi maalausurakka oli pakko toteuttaa hämärässä autokatoksessa ja lopputuloksesta sen kyllä huomaa.

Virhe numero yksi oli jättää taaimmaiset laudat maalaamatta. "Eihän ne sieltä näy". Eikö? Tätä kuvaa oli myös pakko muokata mustavalkoisempaan suuntaan, koska lakanat ei juuri nyt istu muuhun sisustukseen yhtään ja kuvassa ne näyttivät vielä räikeimmiltä. Mustavalkoisuuden vuoksi muutamat maalausvirheet eivät näykään tässä.

Luultavasti siis puran lavat tuolta sängyn päädystä ja maalaan uudestaan tai sitten vaihtoehtoisesti kiinnitän jonkun levyn lavoihin, jonka maalaan ja kenties tapetoin. Täytyy jättää tämäkin homma vähän hautumaan ja tiedättekin varmaan, että se hautuu seuraavat pari vuotta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti