Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 2. syyskuuta 2013

Se on syksy nyt

Kaikki blogit ovat täynnä syksyisiä postauksia ja tottahan se onkin, että eilen oli virallisesti syksyn ensimmäinen päivä. Itse olen aina rakastanut syksyä yli kaiken, mutta kotona tätä syyshössötystä on pakko vähän pidätellä, sillä mieheni Herkku taasen vihaa tätä sateista ja koleaa vuodenaikaa. Syksy on itselleni monessakin mielessä merkityksellistä aikaa, sillä huomenna rakas Ekani täyttää 8 vuotta. Hui kauheeta, miten nopeasti vuodet ovat vierineet. Vastahan sitä kiirehdittiin Kätilöopistolle synnyttämään. Meillä on ollut tapana lasten synttäriaamuksi leipasta aina synttärisankarin suosikkikakkua ja siksipä päätinkin, että huomenna aamupalalla meillä syödään Ekan toiveesta juustokakkua. Mutta mutta...

Meillähän on edelleen keittiöremontti pahimmassa vaiheessa, joten kaikki keittiökamat ovat säilössä saunan lauteilla ja ainoastaan kaikkein välttämättömimmät tarpeet työpöydällä olohuoneen nurkassa. Saa nähdä, kuinka juustokakun tekemisen käy.

Tosiaan keittiöremontti on nyt muutaman päivän tauolla, sillä pinnat+ alustavat putki- ja sähkötyöt on tehty ja odottelemme enää kalusteita saapuvaksi. Niiden pitäisi tulla huomenna ja keittiökoneiden keskiviikkona. Aika hullunmyllyä on tässä koko viime viikko ollutkin ja kaiken stressin keskellä päätimme Herkun kanssa varata ensi viikonlopuksi minirentoutusloman Tallinnaan. Eli lopussa kiitos seisoo?

Syksyn kunniaksi ajattelin hieman kuvailla viimeaikaisia tuunauksia. Herkku ja isäni ovat raataneet keittiön kimpussa, joten minun tehtäväksi on jäänyt lasten kanssa hengailu ja yleinen diibadaabailu..

Aikani kuluksi päätin sprayata etupihamme irtokiviä vähän kivemmannäköisiksi. Sabluunana käytin pitsiliinoja; liina kiven päälle ja ei muuta kuin suihkuttelemaan.


Latosin tuunatut kivet ulkoportaiden kupeeseen ja mielestäni ne näyttävät sinkkiruukkujen keralla ihan kivoilta. Meillähän oli tarkoitus uusitulle etupihalle rakentaa korotettu teraasi kuten takapihallekin. Jostain syystä olen kuitenkin alkanut pitämään etupihan rouheista betonirappusista. Terassi saa siis vielä hetken odottaa, mutta luultavasti jossain vaiheessa on sen vuoro.


Sinkkiruukuissa kukkivat jo krysanteemit, mutta ikkunalaudoilla olevissa kukkalaatikoissa pelargoniat kukoistavat edelleen. En raaski niitä poiskaan heittää, joten olkoon siinä, kunnes lopullisesti nuupahtavat, niin hankin sitten jotain syksyistä tilalle.

Sitten ei muuta kuin ihanan aurinkoista syyspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti