Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

OMG keittiö on valmis

Tai no melkein, mutta käytössä on kuitenkin. Eilen  saatiin illalla monen vuorokauden uurastuksen tuloksena keittiömme käyttökuntoon, jiihaa! Tänään illalla keittiö kokee ensimmäisen tulikasteensa, kun meillä vietetään Ekan kaverisynttäreitä. Talon valtaa siis joukko 7-10-vuotiaita poikia.

Laitan tarkempia kuvia keittiöstä tuonnempana, kunhan saadaan paikkoja vähän järjestykseen. Kokonaisuudessaan ollaan kyllä projektiin todella tyytyväisiä. Tosin saman keittiöfirman kanssa emme tule 100% todennäköisyydellä asioimaan enää koskaan, sillä firman toimitusongelmista ja virheistä johtuen remontti viivästyi melkein viikolla.

Mutta kun valmiiseen keittiöön astuu, unohtuu kaikki vaikeudet ja mielen valtaa ihana olotila; nyt se on valmis ja remonttimme kokonaisuudessaankin lähenee loppuaan. Tosin omakotitaloasujan on asennoiduttava toki jatkuvaan korjailuun, mutta suuret sisätilaremontit alkavat olla tehtynä. Ainoastaan kylpy- ja saunatilat vielä odottavat vuoroaan, mutta niiden tekemistä aletaan suunnitella vasta ensi vuoden puolella.

Taidan mennä innosta puhkuen järjestelemään vähän makaroonipusseja kaappeihin. Ihanaa päivää kaikille, sateista tosin, mutta ihanaa silti!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiits! Ainoana ongelmana enää se, ettei osata käyttää uusia kodinkoneita. Ainoastaan lahjattomat lukee käyttöohjeita.

      Poista