Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 14. tammikuuta 2014

Pientä viilausta

En voinut laittaa otsikkoon enää mitään olohuoneeseen viittavaa sanaa, ettei joku luule, että tämä muuttuu olohuoneblogiksi. Vielä kuitenkin halusin listata vähän suurimpia partikkeleita, mitä olohuoneeseemme luultavasti päätyy remontin valmistuttua.

Kaksi uutta valaisinta ovat hankintalistan kärjessä. Olohuone on niin iso huone, että kaksi valaisinta ehdottomasti tarvitaan. Nykyisin katosta löytyy kauhea halogeenispottikiskovalo ja roikkuva hieman antiikkiselta vivahtava kynttelikkö. Kivasti sopivat yhteen ja lisäksi tuo kynttelikkö roikkuu niin matalalla, että Herkku on vaarassa aina ohi kävellessään lyödä siihen päänsä.

Siispä olen suunnitellut uusiksi hankinnoiksi jotain alla olevan tyylistä. Talommehan on vanha puutalo ja aika pitkälti itseäni miellyttää maalaisromanttinen sisustustyyli. En halua kuitenkaan ihan täyttä mummola-fiilistä, joten haluan lisätä sisustukseen ihan vähän bling blingiä ja se tulee nyt valaisinten muodossa


Tätä valaisinta saa ainakin Valaisintalosta
Iso, musta sohva on myös mitä todennäköisimmin häätölistalla ja tilalle on ajatellut Ikean Ektorp-kulmasohvaa. Siihen mahtuisimme koko perhe eli se olisi "tilavampi, mutta kuitenkin sirompi ja veisi näin ollen vähemmän tilaa. Valkoinen on väri on kyllä tosi käytännöllinen lapsiperheesseä, mutta ainahan sohvan päälle voi heittää jotain vilttejä suojaksi. Saattaisi kyllä olla järkevämpää hankkia valkoinen nahkasohva.



Telkkatasot ovat eteisestä tuodut kenkätelineenä meillä aiemmin toiminneet Ikean tasot ja ne saavat väistyä tämän Bestå-kaapiston tieltä. Kun olohuoneen peruspartikkelit ovat mahdollisimman simppelit ja ajattomat, voi muilla sisustusjutuilla vähän kikkailla ja luoda erilaista tunnelmaa ilman, että huone muuttuu liian levottomaksi. Daa, tätähän ei varmaan kukaan vielä tiennytkään, mutta ajattelin vaan hieman selitellä, miksi valitsen kotiini täsmälleen samoja huonekaluja, kuin suunnilleen 2,5 miljoonaa muutakin suomalaista.

Nyt puuttuu siis enää lattian maalaus..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti