Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kevään kunniaksi


Meillä syödään lettuja monta kertaa viikossa ja tällä kertaa tekosyy niiden paistamiseen oli ihana, keväinen sää.

Remontin etenemisessä ärsyttävintä on ajan puute. Herkku joutuu tänään yllättäen lähtemään töihin, kun oltiin suunniteltu viimeistelevämme lasten huoneen seinäpinnat ennen lattian asennusta. Lisäksi pitäisi laittaa umpeen yksi oviaukko. Helppo homma kyllä topakalle naisihmisellekin..





Siispä olen tämän päivän keskittynyt tuomaan kevättä kotiin tosin kyllä aika heikolla menestyksellä, kun puolet talosta on hyrskyn myrskyn.


Pakko muuten vielä kertoa, vaikka ei ehkä pitäisi, että meidän lapset ovat innostuneet pokerista. Eka ja Toka ovat neuvotelleet uuden iltarutiinin itselleen; he eivät kuulemma tarvitse enää iltasatua, mikäli jompi kumpi aikuisista pelaa erän pokeria heidän kanssaan. Tänään viedessäni Tokaa eskariin, hän kertoi jo heti eteisessä päiväkodin tädeille "Me pelattiin tänä aamuna pokeria rahasta!". Pienemmän lapset höpinät voi helposti kuitata sanomalla "Kauhea tarinankertoja kyllä tuo meidän lapsi, ei kannata uskoa mitä se puhuu.." , mutta eskarilaisen kohdalla ei enää toimi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti