Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 21. maaliskuuta 2013

Lastenhuone

Lastenhuone hakee kyllä vielä viimeistelyn osalta inspiraatiota. Jotain puuttuu, mutta en osaa vielä päättää mitä. Pintaremontti laajeni niin spontaanisti lastenhuoneeseen, että ennen -kuvia ei valitettavasti ole saatavilla. Voin kuitenkin seikkaperäisesti kuvailla, että lastenhuoneessa oli aivan uskomattoman rumat vihreät ysäri tapetit vihreällä boordilla rikastettuna. Lattia oli sama, uskomattoman kauhea muovimatto, joka näyttä tehosiivoamisenkin jälkeen likaiselta ja epäsiistiltä.

Vanhoja tapetteja emme vaivautuneet tämänkään huoneen osalta poistamaan, vaikkakin se olisi tässä tapauksessa ollut jopa helppoa, koska tapettikerroksia oli (ja on edelleen) kaksi. Päällimmäinen ainakin irtoili paikka paikoin ihan kevyesti.











Seinät ammottavat tyhjyyttään ja odottavat jotain juttua. Jotenkin muuten tämän remontin osalta verhot ei nappaa nyt yhtään. Luultavasti jätän nyt ainakin toistaiseksi nämä huoneet ilman verhoja. Remontin jäljiltä on vieläkin takki muuten vähän tyhjä, eikä inspistä oikein tahdo syntyä. Nyt on pakko hetkeksi keskittyä johonkin ihan muuhun tai hei, voisi vaikka joskus käydä kodin ulkopuolellakin :)

Iloa ja Valoa kaikille
-Riina_

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti