Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Uusi makuuhuone

Juuh, uskottava se on, että taas yksi osa suuresta remontista on kuta kuinkin valmis. Makkarista jopa kuvia tarjolla. Niin innossani laajensin remonttia tuossa parisen viikkoa sitten, että lasten huoneesta ei juuri taida olla ennen kuvia saatavilla.

No joka tapauksessa tässä ennen kuvia-makuuhuoneestamme



Ja jälleen kerran manaan mäntypaneelin ja männynväristen listojen kehittelijän alimpaan h*lvettiin. Pintaremonttihan alkoi siitä, että revin kaikki listat irti ja pelkästään männyn poistaminen freesasi huoneen ilmettä silmin nähden huomattavasti. Seinillä oli suoraan gyproc-levyyn liisteröidyt, kulhataneet paperitapetit, jotka olivat niin tiukkaan kiinni, että päätin maalata suoraan niiden päälle. Hieman tapetti nousi kuprulle paikka paikoin ollessaan märkä, mutta vetäytyi kyllä kuivuttuaan. Aika näyttää, kuinka kestävä ratkaisu on. Lattiat oli ennestään niinikään kulahtanutta muovimattoa ja hei oikeesti kuka voi elää muovimattotalossa? No joo, varmaan aika moni suomalainen, mutta minä en.

Ja tältä meidän makkarissa näyttää nyt..






Kaikki kalusteet hankittiin alunperin pintaremonttia silmällä pitäen, joten niitä ei lähdetty tässä vaiheessa vaihtamaan. Muutama idea on vielä hautumassa, mutta niiden toteutuksesta kuvia myöhemmin. Sängynpäätyseinän struktuuri-pinta ei näytä kyllä kuvissa oikein miltään. Olisi pitänyt valita vielä tummempi värisävy tehosteseinään. Nyt kaikki "normiseinät" on betonin väriset ja tehosteseinä muutaman asteen tummempi. Tikkurilan tunto hieno- maali levitettiin telalla maalaamalla ristiin rastiin. Alkuperäinen idea oli levittää maali tella ja töpöttää siihen eloisa pinta jollain sienellä. Miksiköhän ei tehty niin, koska idea kuulostaa edelleen hyvältä? No maalin väriin olen kyllä tosi tyytyväinen. Samoin lattiaan, joka on antiikkitammi harmaa -laminaattia. Ja kuulkaa jyllä oli helponnäköistä asentaa sitä. Iskä ja Herkku konttasi lattialla päivän ja listoitti toisen ja itse nukuin niiden puolesta hyvät yöunet, helppo homma!

Kuvissa näkyvän ikkunanpokan olen ostanut muuten joskus paikalliselta kirpparilta, mutta Herkku vaan ei yksinkertaisesti ole suostunut kiinnittämään sitä seinälle. Nyt se lojuu edelleen tuolla makkarin nurkassa ikäänkuin kehyksenä tuolle skeballe, jolla Herkku aina romanttiselle päälle sattuessaan soittaa mulle muutaman säkeistön Metallicaa. Ehkä jonain päivänä ikkunanpoka päätyy vielä arvoiselleen paikalle.

Ja viimeisessä kuvassa muuten komeilevat uudet korkkarini. Ne sopivat uuteen värimaailmaan täydellisesti. Lastenhuoneen remontti on myös valmis, joten pienen hienosäädön jälkeen siitä luvassa kuvia myös..

T. Riina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti